VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Morgontrötta ligan

God morgon på er! Jag har då aldrig tillhört den morgonpigga sorten men det blir ju lite annorlunda nu med en liten hemma. Han brukar ju vakna vid 7-8 tiden på morgonen och ibland somnar han igen efter maten, ibland inte. Idag händer i alla fall inte så mycket. Jag funderar på om vi ska ta oss ut på en liten promenad om vädret tillåter senare.

Förresten, jag beställde kläder från Next i onsdags och igår kom de hem till dörren. Snacka om snabb leverans från Storbritannien! Mössan som lilleman har på sig nedan hängde visst med ett ”pyjamasset” och passade faktiskt honom perfekt. Resten av beställningen får ni se så fort det är tvättat och fotat.

IMG_1619


Annons

Kommentarer


 1. Life of Johanna 2015-01-31 on 10:08 Svara

  Härlig bild och söt mössa! Snabba leveranser gillas =)

 2. Moas oplanerade (gravid)blogg 2015-01-31 on 12:33 Svara

  Jag är inte heller så jättemorgon pigg men det har blivit ändring på det sen två veckor tillbaka. Joar vaknar runt halv 8-8 så det får väl ändå räknas som rätt ok ändå. Så fin Charlie var i den nya mössan. Hur verkade kläderna?

  Det är helt galet att han redan är två veckor. Tiden går fort fast det inte händer så mycket om dagarna just nu. Snittet har läkt jättefint! Så jag slutade med värktabletterna för ett tag sen och känner mig som vanligt. (minus att jag är svag och med dålig kondition) Eftersom det känns så bra så får jag dock passa mig lite eftersom jag har lyft och bär förbud i några veckor till och jag glömmer lätt bort det lite

 3. Amanda Jona [SPONTAN] 2015-01-31 on 13:22 Svara

  Haha men åh så söt :)

 4. Amanda Jona [SPONTAN] 2015-01-31 on 13:22 Svara

  Haha men åh så söt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!