VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Böcker från BVC

När BVC-sköterskan var här på hembesök fick två böcker, en till oss och en till Charlie. Boken Leva med barn innehåller i princip allt man behöver veta det första året. De tar upp amning, vanlig problem och sjukdomar, olika utvecklingsfaser, syskonrelationer, mat och mycket mer. Jag har bara bläddrat i den lite snabbt men det jag läste var i alla fall intressant.

De små barnens bok är alltså till Charlie och är en gåva från Bibliotek och kultur i Väst. Den innehåller allt från visor till Max till djur och så vidare. Det är en antologi sammanställd av Siv Widerberg.

20160509_140729


Annons

Kommentarer


  1. marika 2015-01-31 on 22:17 Svara

    Ellerhur:)

  2. Just ja, den där boken har jag glömt bort att jag också fick från BVC! :) Måste läsa den!

    Oj, varför tog det PKU-provet i huvudet på honom? Det låter jätteobehagligt! :( Milio satte de elektroder på huvudet på under förlossningen eftersom han var så vild och slog bort de trådlösa mätarna på magen. Hehe.. Bara det var läskigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!