VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Sista magbilden

God morgon på er! Hoppas ni alla hade en trevlig nyårsafton och god fortsättning. Vi myste hemma med god mat och lite gott och det gick alldeles utmärkt. Vi lyckades faktiskt hålla oss vakna till 12-slaget också. Lite otroligt med tanke på hur lite sömn vi faktiskt har fått de senaste dagarna. Idag händer i alla fall inte mycket. Vi har en del som vi behöver packa upp och fixa med så kanske skulle göra det. Om vädret vill sig väl kanske det blir en tur med vagnen också. Vi får se!

Eftersom allt har gått så fort nu på sistone så hann jag aldrig visa er den sista magbilden. Den togs på julafton, vecka 37+0, och är alltså tre dagar innan födseln.

IMG_1003


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!