VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Dagens Charlie

Idag har det inte hänt mycket. Kristoffer var iväg och hämtade paket och handlade medan vi myste hemma. Jag vet inte hur många avsnitt av Hela Sverige bakar vi har sett, haha, men det har varit soffan hela dagen. Jag har rensat och sorterat lite bilder också så nu kan jag snart få upp de inlägg jag vill här.

Min barnmorska ringde och gratulerade också. Därefter ringde även barnmorskan på BB för något slags uppföljningssamtal. Vi ska dit imorgon för PKU-provet och lite annat så vi får väl se hur det går.

Omlottbody Lindex | Byxa Lindex | Strumpor Newbie

IMG_1077


Annons

Kommentarer


  1. Moas oplanerade (gravid)blogg 2014-12-31 on 00:48 Svara

    Åh så himla fin han är Malin! Måste kännas underbart :)

  2. marika 2014-12-31 on 12:57 Svara

    Kan ja tro att de va lite oväntat :) samma för mig även om ja visste att de kunde ske snart ; (

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!