VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hej mitt vinterland!

Tidigt i morse när Kristoffer skulle iväg till jobbet frågade han om jag hade hunnit kika ut och nej, det hade jag inte. Men där låg minsann ett lager med snö. Så mysigt! Jag är en riktig vintermänniska och älskar när det kommer snö. Om inte annat blir det väldigt mycket ljusare och det uppskattas i den här mörka årstiden.

Idag har jag inga planer alls utan jag får se lite hur det blir och vad det blir. Jag tror att jag ska försöka pyssla färdigt det sista med BB-väskan samt förlossningsbrevet så att jag slipper tänka på det. Vad ska ni hitta på denna lördag?

IMG_1027


Annons

Kommentarer


 1. Pauline 2014-12-27 on 10:20 Svara

  jag tycker det är så fint med snö :D

 2. Cissi 2014-12-27 on 10:25 Svara

  Mysigt med snö.. Men Hade gärna fått komma mer här så man kan åka pulka ;)
  Hoppas du får en bra dag och lycka till med packandet av väskan. Är så mysigt!

 3. Lena 2014-12-27 on 11:24 Svara

  Idag är det riktigt fint ute.

 4. Sofia Fritzson 2014-12-27 on 14:18 Svara

  V har också fått snö, jättemysigt! :) Jag fortsätter läsningen :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!