VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En tur i Nordstan

Det blev faktiskt en liten tripp till Göteborg och Nordstan idag. Vi kom dit vid 14-tiden, åt pastabuffé på Pasta Prego och strosade sedan runt lite. Vi kikade i de butiker vi hade tänkt och förmodligen några till men hittade inte så mycket. Det blev i alla fall en body (se nedan) samt ett velourset från Cubus som hade 30% på allt. Små träbilar från Åhlens och ett minidiskställ från Lagerhaus fick också följa med, även om det inte var rea på dem.

Efter ett par timmar där kändes det dock rejält i hela mig. Jag känner ju av foglossningen precis hela tiden men såhär illa har det inte varit sedan jag jobbade. Jag gissar dock att jag kommer att sova gott i natt.

IMG_1023


Annons

Kommentarer


 1. Sara 2014-12-26 on 20:21 Svara

  Kul med lite shopping. Men jobbigt med din foglossning, men inte långt kvar nu :)

 2. klara 2014-12-26 on 21:24 Svara

  mysigt!

 3. - Caroline 2014-12-26 on 21:56 Svara

  Så kul att du hittade lite!

 4. Life of Johanna 2014-12-26 on 22:41 Svara

  Så fin :)

  Nej inte jag heller, har ju bott i hus som barn och så men då brydde man sig inte på sånt..man klippte gräsmattan på sin höjd eller så :) Men man skall kunna flytta dem, så nu gäller det bara hitta var jag skall ha dem istället :)

 5. Skorpan och Loppan 2014-12-27 on 07:06 Svara

  Hoppas du fick sova gott :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!