VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Andra halvans vinnare

Julkalendern är över för i år och jag hoppas ni har tyckt om den och kanske även vunnit något fint. Jag tänkte presentera den sista halvans vinnare här nedan och precis som jag sa förra gången är ni välkomna att kontakta mig i en kommentar eller via mail på malineriksson14@gmail.com om ni har några funderingar eller exempelvis inte har fått era vinster.

Lucka 13Gabriella (Goboken)
Lucka 14Elena (Namnnappen.se)
Lucka 15 – Marielle (Johanna Asplund @ja_virkmani)
Lucka 16 – Carola (Amvina)
Lucka 17Johanna (Nammi.se)
Lucka 18Axdal (Babyland)
Lucka 19 – Malin Svensk Björck (Petra Design)
Lucka 20 – Joakim (Stellaris)
Lucka 21 – Linda S (Reddville)
Lucka 22 – Jenny Olsson och Emma (Geggamoja)
Lucka 23 – Mirjam (Trollating)
Lucka 24 – Johanna Eriksson (Babynest)

STORT GRATTIS TILL ER!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!