VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Julkalendern 2014 – Lucka 24

24dec

GOD JUL PÅ ER ALLESAMMANS! Det har blivit dags för den allra sista luckan för i år och den sponsras av Babynest.se. Babynest är en svensk uppfinning och är utvecklat från KanMed Babynest som man kan finna på BB/neonatal samt prematuravdelningar över hela världen. Nestet har en mjuk skummadrass med stoppade kanter som man kan placera i sängen mellan föräldrarna, i vagnen eller i spjälsängen. Användningsområdena är många och dessutom kan man lätt dra åt och reglera nestet i takt med att barnet växer. Vinnaren kommer alltså att få ett babynest i valfri färg, värde 849 kronor. (gäller ej tvillingnest).

Tävlingsregler
– Vilken färg skulle du vilja ha på ditt babynest om du vann? Ni hittar samtliga här.
– Har ni någon speciell jultradition som ni håller i år efter år? Berätta mer och motivera även kort varför den är så speciell.

Tävlingen avslutas ikväll, onsdag, 23.59 och därefter avslöjas vinnaren.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS TILL JOHANNA ERIKSSON!


Annons

Kommentarer


 1. Annica L 2014-12-24 on 00:53 Svara

  Ett vitt.

  Vi har inte julstrumpa utan tomtenissarna lägger ut tråd att följa. Barnen älskar det och gjorde jag med som liten.

 2. Camilla 2014-12-24 on 01:03 Svara

  Skulle gärna vilja vinna ett grönt till fröet i magen ♥

  Sen vi fick barn är det viktigt med julgranen.
  Maken hugger den i svärfars skog, den har han valt ut redan under hösten, och sen ska jag och barnen klä den tillsammans, helst på lillejulaftons kväll, men i år blev det en dag tidigare.
  En pytteliten lila tomte som är runt 23 år gammal ska sitta högst upp under vår virkade toppstjärna, mycket viktigt.
  Och fyra smurfar måste spridas ut!
  På kvällen när barnen har lagt sig slås de sista julklapparna in och ligger sen under granen på julaftons morgon :-)

  Denna tradition är jättefin och jag hoppas vi kan hålla igång den i många år framåt.

  Nu hoppas vi på tur på självaste julafton, och önskar dig God jul, samt tack för en fin kalender! :-)

 3. Monika Johansson 2014-12-24 on 06:34 Svara

  Åh det enda jag har kvar att köpa innan lillebror kommer. Hoppas jag vinner den ljusgråa.
  Vi har tradition med morgonjulklapp som ligger i barnens julstrumpa. Trots att äldsta dottern är 17 år så är detta mycket viktigt!

  Vh
  Monika

 4. Debbie- mamma till 3 prinsar 2014-12-24 on 07:57 Svara

  Det lila hade jag gärna velat vinna.
  En jultradition vi kör med är julklappsspelet. Alla köper 2 st små paket och sen är spelet igång och det är dödligt allvar. Här är det vinna som gäller och inget annat. Det är sjukt roligt och även om det bara är småpaket så handlar det om att vinna så många som möjligt. Alla blir ovänner samtidigt som vi skrattar gott och har jätteroligt. Detta har vi gjort nu i många år och jag tror inte någon är beredd att sluta med detta :)

 5. Carola L 2014-12-24 on 08:07 Svara

  Lila :-)

  Vi går till kyrkan på julbön, det gör så att i alla fall jag stressar av totalt!

 6. Victoria von Uckermann 2014-12-24 on 08:19 Svara

  I vår ska vi få vårt första barn. Jag njuter varje dag av graviditeten och längtar efter vår lilla bäbis. Dock har vi inte köpt något än men vet att vi vill ha ett Babynest. Vi skulle vilja ha ett i naturvitt.

  Då vi ännu inte firat jul med egna barn har vi inte tagit fram några traditioner som en barnfamilj. Dock är både min sambo och jag noga med julstrumpa till varandra och dessutom paketjulkalendrar. Självklart är detta något även vår plutt ska få nästa jul.

 7. Tatyana 2014-12-24 on 08:40 Svara

  Jag skulle vilja vinna en grå.

  Vi spelar julklappsspelet. På så sätt får även de vuxna en liten julklapp. Spelet brukar resultera i många skratt.

 8. Johanna Eriksson 2014-12-24 on 08:52 Svara

  – Om jag vann skulle jag gärna få den ljusgrå, men alla färger är mycket fina och behagliga.
  – Jag är ett klassiskt skilsmässobarn och då slits traditioner lätt upp och man får istället skapa sina egna. Innan alla dessa juldagar startar med ganska mycket bilåkande så ser jag och min sambo till att ha kvällen den 23e helt själva. Vi tar det lugnt med glögg, pratar och byter julklappar ensamma. Jag tycker det är viktigt att vi får en egen stund för sen känns det som att vi knappt ses resterande dagarna även om vi är på samma ställen.

  Önskar dig en riktigt fin jul och tack för en bra julkalender.

 9. 1. jag skulle vilja vinna i ljusgrått
  2. att jag och min sambo köper en julgranskula varje år som vi är tillsammans :) om några år kan vi allt klä en hel julgran med våra egna speciella julgranskulor :)

 10. […] TÄVLA HÄR […]

 11. Jag är gärna med. Vill vinna ett rosa.
  Tradition är att varje förmiddag på julafton åka ner till svärmor och äta dopp i grytan och julkorv (jag håller mig till korven). Sen åker vi till kyrkogården och sätter ljus och lägger blommor.

  Har tipsat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/12/24/lucka-24-hos-lilla-malin-2412/

 12. Heléna 2014-12-24 on 10:28 Svara

  Jag skulle vilja vinna ett vitt till min kompis som snart ska ha barn. Jag åker alltid till kyrkogården på morgonen och tänder ljus. Sen har vi skippat julmaten och äter oxfilé istället för vi brukar bara vara själva men i år är jag sambo och har en bebis så nu ska vi till svärföräldrarna.. får hitta på nya traditioner. Men kyrkogården skippar jag aldrig.

 13. Mari B 2014-12-24 on 10:31 Svara

  en ljusgrå är det som jag önskar, om jag vann.
  iår är det första året vi firar själva julafton hemma. Så iår sätter vi traditionerna. Annars är de det vanliga, bingolotto kvällen innan, osv.

 14. Marika Johansson 2014-12-24 on 10:33 Svara

  Om jag vinner önskar jag en lila.
  Denna julen blir extra speciell eftersom att vi höll på att mista min underbara mamma i en hjärntumöroperation i september.

 15. Tina 2014-12-24 on 10:44 Svara

  Ett ljusgrått babynest skulle jag vilja vinna.

  Vår tradition är att alltid fira jul i Sälen. Har gjort det i alla mina levnadsår.
  Ingen jul utan Sälen.

 16. Monica 2014-12-24 on 11:16 Svara

  Den blå skulle jag vilja vinna.

  Jag har inte firat jul på elva år, sedan min far försvann. I år fick jag en dotter. Och min far dök upp igen, svårt sjuk och dog. Nu är det dags för mig att bygga egna, nya traditioner med dottern. Vi ska prioritera gemenskap, lugn och ro. Inte hysterisk stress och konsumtion.
  GOD JUL ALLIHOP!

 17. Sara C 2014-12-24 on 11:34 Svara

  Jag skulle jättegärna vinna ett babynest i naturvit.

  Vi har många traditioner men den som är mest speciell är dagen före julafton. Då kommer min 92 år gamla mormor på besök och vi gör samma sak varje år. Klär granen, fikar, smakar på skinkan och sen kommer höjdpunkten – julklappsleken. Min mormor är en riktig turkärring och älskar detta men alla är med och försöker slå henne till och med barnbarnsbarnen :)

 18. Linnea Jönsson 2014-12-24 on 13:17 Svara

  Hoppas vinna ett vitt babynest till min systerson. Jag vet att de gärna viljat köpa ett men fått prioritera annat. En försenad julklapp som denna skulle skänka så mycket lycka!

  Vi firar i mitt föräldrarhem med nära och kära. Mys när det är som bäst!

 19. Jeanette 2014-12-24 on 13:28 Svara

  Åh den här tävlingen håller jag verkligen tummarna för att jag har tur i. Vi väntar en liten i januari och ett babysnest hade varit guld! En ljusgrå hade passat så bra hemma hos oss.

  Vi har en jättemysig tradition att vi avslutar varje julafton med att gå på midnattsmässa. Supermysigt!!

 20. Erika 2014-12-24 on 13:39 Svara

  Ett rosa ♥

  En sak som vi börjat med i år som alltså egentligen inte är en tradition ännu men som vi planerar att ha som tradition är att lägga en del av julklapparna under granen då barnen gått och lagt sig natten till julafton.

  Tomten har så mycket julklappar att komma med så han orkar inte komma med alla på en gång så därför kommer han och lägger lite klappar under granen redan under natten och efter sig lämnar han spår fram till granen, gjorda med hjälp av ett par skor och mjöl. En väldigt smart idé och förklaring till barnen varför det redan ligger klappar under granen.

 21. Anna 2014-12-24 on 16:56 Svara

  Blå – pojke väntas i mars!

  Vi är Kalle Anka-freaks och samlas varje år klockan 14 för att bänka oss med glögg och pepparkakor lagom vid 15-tiden.

 22. Monica 2014-12-24 on 19:11 Svara

  Ett beige babynest
  Vi har haft en tradition med en tomte som jag flyttade varje dag fram till jul.Vi kallade han för spejarnisse.Och ibland så hade han lämnat paket oxå.Det var ett bra sätt att få upp ungarna,de rusade alltid upp och letade efter nissen:)

 23. [Anna] 2014-12-24 on 21:39 Svara

  Jag skulle vilja ha ett lila eller grönt till liten i magen :)

  Jultraditioner, nu när allting är så annorlunda sedan man själv var liten som att man firar jul med helt andra så har vi som tradition att vi syskon alltid äter jullunch tillsammans och sen splittras åt olika håll. För mig är det en tradition att få umgås och kramas med mina syskon och föräldrar.
  Andra traditioner är att vi alltid har riktig julgran som kläs kvällen före, vi har börjat med julstrumpa åt våran dotter och sen vissa saker på julbordet som tjälknöl och oftast att vi försökerkomma på någonting nytt att prova på.
  I klappväg försöker jag köpa någonting ätbart till alla, det där lilla extra som folk tycker om men kanske inte unnar sig eller som man bara hittar ibland, det kan vara favorit godis eller en speciell sorts dyrare ost eller liknande :)
  Oj vi har massor med traditioner men viktigast är att få kramas med dom nära och kära och få tid att umgås! :)

 24. Jenny Olsson 2014-12-24 on 21:43 Svara

  Ett rosa hade passat toppen här hemma! :-) Årlig jultradition är att ställa ut gröt till Tomten ute i Stallet. Det finns verkligen så mycket roliga saker man kan göra så jag längtar tills barnen blir lite större och tycker att allt är superkul!

 25. Annki 2014-12-24 on 22:07 Svara

  Ett ljusgrått, har en vän som nu på julafton 2014 sitt första barn fått. Skulle gärna denna till henne förära. Då hon inte denna jul fick vara hela släkten nära.
  Vilken lycka hon fick en julklapp värdefullare än alla paket!
  Vår jultradition är en skyltdocka ( en liten kille) som min far hade i sin butik på 50- talet. Den blir klädd i tomtekläder och har sin givna plats vid julgranen alla år.

 26. Ett ljusgrått åt lilleskrutt i magen! :)

  Vi har inget speciellt sådär, men vi börjar morgonen med att barnen får öppna 1-2 paket var och sedan äter vi gröt frukost innan vi åker till släkten för mat, nytt för i år är att maten serveras 14 för att det inte ska bli så sent och så mycket åt alla de små barnen. Vi äter, kollar kalle anka och sedan kommer tomten och delar ut en del paket och sedan delar vi ut resten. Efter detta små pratas det och busas med barnen innan vi packar ihop för att hinna hem i någorlunda tid. Vi avslutar kvällen med lite lek, skinkmacka och godnattsaga. Lugnt och mysigt! :)

 27. Camilla 2014-12-24 on 23:36 Svara

  Ett naturvitt babynest skulle vara superfint! Vi har som tradition att moster som vi firar hos kommer in på julaftons morgon och tänder ett ljus bredvid sängen, och lämnar en julstrumpa. Mysigt sätt att vakna upp på :) Idag var även min dotters första julafton, så det vore kanon om hon kunde få ett babynest i sen julklapp :) God jul!

 28. Johanna Eriksson 2014-12-25 on 13:13 Svara

  Tack så jättemycket, vad roligt! Ska jag maila mina uppgifter eller mailar du mig? God fortsättning! Kram

  • lillamalin 2014-12-25 on 13:45 Svara

   Hej, jag har mailat dig :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!