VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vad har vi köpt? (del 4)

Nu kör vi sista delen och därför blir det lite blandat tema denna gång, det som blev kvar ungefär. Jag tar inte med hygienprodukterna igen utan det kan ni läsa mer om här. Klicka bara på länkarna nedan om ni vill läsa mer om något specifikt eller se bättre bilder. Flera av grejerna kommer dessutom från Gekåsshoppingen i somras så det kan ni se mer av här.

*Skötbord, skötbädd, skötbäddsöverdrag
*Badbalja
*Frottéhanddukar och badcape
*Bröstvårtssalva
*Amningskudde
*Amningsinlägg
*Bröstpump
*Nappflaskor, nappar och napphållare
*Babygym
*Babysitter

skotbord

Tidigare inlägg
Del 1 ”Kläder”
Del 2 ”Sova”
Del 3 ”Åka/utanför hemmet”


Annons

Kommentarer


 1. Viktoria - Gravidblogg 2014-12-13 on 18:49 Svara

  Ja visst är den, kunde inte låta bli att köpa den idag när jag hittade den idag :)

 2. Life of Johanna 2014-12-13 on 19:10 Svara

  Så fint! Samma skötbord som vårt. Tänkte med måla det vitt :) Vad för färg använde ni? :)

  Ja, fast Anna har sitt företag en bit från där min kompis bor, så det var inte så lång bit och köra! :)

 3. Mia 2014-12-13 on 20:00 Svara

  Haha ja det håller jag med dig om, det är väldigt poppis att göra fröknäcke :P Jag har aldrig tidigare gjort det själv utan bara ätit när man varit hos andra, på affärer osv. Men det var ju superlätt att göra, och sååå gott! Kommer göra det många fler gånger kan jag lova.

  Ah okej vad spännande! Lakritssirap, hmm.. Gör amerikanska pannkakor och ha det till? Eller till lite vaniljglass :) Förut åt jag alltid sirap till vaniljglass men nu har jag inte ätit glass på evigheter.

 4. Hanna 2014-12-13 on 20:48 Svara

  Låter som om ni har bra koll på läget. Nu är det inte långt kvar. guuuud så mysigt, nästan så att jag är lite avis! :)

  SV: jag skulle gärna ha tagit sovmorgon. Det är däremot något inom mig som säger att det inte blir någon lucia utan tidig morgon :) knäpp jag vet!

 5. - Caroline 2014-12-13 on 21:04 Svara

  Åh så sött babygym!

 6. Pauline 2014-12-14 on 09:26 Svara

  så roligt :)

 7. Therese 2014-12-14 on 11:39 Svara

  Ni är utan tvekan väl rustade! :-D Ha en fin tredje advent!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!