VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Första advent

God morgon första advent! Det känns lite galet att det redan är första advent samtidigt som det inte alls kommer som en överraskning. Tiden går fort helt enkelt och jag är glad för det. Det innebär att januari snart är här. Första ljuset i adventsljusstaken är i alla fall tänt.

Dagen bjuder inte på något särskilt utan jag ska försöka städa lite till och plocka undan. Det blir lite adventsbakande sen i eftermiddag också.

Har ni några planer denna söndag?

forstaadvent


Annons

Kommentarer


 1. sara 2014-11-30 on 10:12 Svara

  planen är julmarknad idag =)

 2. Sara 2014-11-30 on 11:35 Svara

  Mysigt med första advent ! . :) Blir pepparkaksbak och danslektion ikväll :)

 3. Catrine 2014-11-30 on 11:37 Svara

  ja det är bra mysigt med advent, så roligt att baka nu i advent o äta lite gofika :) lite skönt ibland att plocka iordning och greja, lite rogivande kan jag tycka nästan ibland :) själv ska jag ta det lite lugnt och bara njuta :) hoppas din första advent blir toppen!

 4. Pauline 2014-11-30 on 12:11 Svara

  jag ska göra lite skolarbete, fixa lite julklappar, gå en promenad och sedan på julfest :)

 5. Mia 2014-11-30 on 13:28 Svara

  Ja det är så mysigt med advent och att det snart är jul! :) Var som ett barn på julafton när jag vaknade imorse, tycker det är så himla mysigt med den här högtiden och hela december :D Jasså det är inte många som pyntat på ert område? Här är det nästan julpynt i varje fönster och det är så mysigt tycker jag. Brukar alltid gå och beundra allt fint pynt när jag går till jobbet och kommer hem för det är ju mörkt vid båda tillfällena.

  Ah okej, vad ska du baka för något gott idag då? :) Själv har jag städat och nu ska jag ta det lugnt resten av dagen framför tv:n och datorn tänkte jag.

 6. Fia Filur 2014-11-30 on 14:16 Svara

  Har varit på Gekås och köpt julklappar till barnen. Är väldigt nöjd med att det inte var några köer :)

 7. Ida 2014-11-30 on 17:51 Svara

  Det är ju så nära tills ni får träffa er bebis, avundsjuk jag blir :)
  Dagen har bestått av lite shopping på Lager157. Synd att de bara har stora bodys! Men jag köpe några ändå, vem kan hålla sig? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!