VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Akta Graco Trilogic

Redan i somras började vi diskutera och fundera på olika alternativ till babyskydd. Vad var viktigt? Vad ville vi ha? Jag var lite inne på en BeSafe iZi Go som hade fått bäst i test men vi diskuterade även om vi skulle hyra istället. Det blev med andra ord mycket fördelar och nackdelar fram och tillbaka. Till sist visade det sig att Kristoffer hade en jobbarkompis som ville bli av med sitt babyskydd så då slog vi till på det istället och sparade en hel del pengar. Det är ett Akta Graco Trilogic och vad jag har förstått är Akta Graco ett ganska pålitligt märke.

aktagracotrilogic

 


Annons

Kommentarer


 1. Fia Filur 2014-11-24 on 14:01 Svara

  Den ser ut precis som den vi hade och den var jättebra!

 2. Moas oplanerade (gravid)blogg 2014-11-24 on 15:19 Svara

  Perfekt när man kan köpa begagnat av någon som man känner. Vi har inte köpt babyskydd än men pratat en del om det. Vi har tänkt oss någon från maxi cosy just eftersom vi har adaptrar till vår vagn som ska passa det märket. Vi ska avvakta lite med att köpa än iallafall då vi hoppas på att få det i julklapp :)

  Haha nä 21 bion går knappast längre. Tyckte det var sent att bion slutade 17.15…

 3. Maria 2014-11-24 on 16:01 Svara

  ser ut att vara riktigt mysig för bebis :)

 4. Therese 2014-11-24 on 17:02 Svara

  Japp, vi har haft denna å varit nöjd :-D Så det blir säkert ni med! Ha en fin kväll!

 5. […] ni inte minns använde vi ju Akta Graco Trilogic till Charlie, som vi köpte för en bra peng av en bekant. Vi var dock inte helt nöjda med detta […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!