VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vad har vi köpt?

Jag fick en fråga från Angelica om jag inte kunde göra ett inlägg om vad vi köpt till lilleman i klädväg och självklart kan jag göra det. Det är inte lätt att veta hur mycket eller lite man ska handla, särskilt inte när det handlar om första barnet. Vi har kikat på hur lite olika personer har gjort samt vad som verkar vanligt och fått en uppfattning genom det. Sen vet vi ju självklart inte om kläderna räcker men jag tror knappast affärerna stänger för att jag föder, eller? Man får nog ha med lite i beräkningen att man får en hel del också.

Vi har köpt kläder i storlekarna 50, 56 och 62. Flest i 56 och minst i 62, det fyller vi ju på senare. Fram till storlek 62 har jag dessutom försökt att enbart köpa omlottbodys och inte sådana som man trär över huvudet. En del av detta kommer från vår Gekås-shopping, annat från småköp på H&M, Lindex och KappAhl. Jag vill även tipsa om klädpaket i olika storlekar som man kan hitta billigt på Tradera. Jag köpte ett paket med hur mycket som helst i för 50:-, helt okej.

Detta har vi:
11 långärmade omlottbodys, strl 50 till 56
3 långärmade bodys, strl 56
4 långärmade bodys, strl 62
10 byxor, strl 50 till 56
2 byxor, strl 62
6 pyjamasar, strl 50 till 56
1 sovpåse, strl 50/56
8 par strumpor i olika storlekar och färg
4 par tossor i olika storlekar och färg
5 hjälmmössor i olika storlekar och färg
6 vanliga mössor i olika storlekar och mönster
2 par vantar
1 stickad mysoverall, strl 56
1 pileoverall, strl 56
1 fleeceoverall, strl 56
1 vanlig overall, strl 62

Jag funderar på att göra liknande inlägg fast med prylar vi har köpt exempelvis sängen, babyskydd och smått. Vad tror ni om det? Skulle det vara intressant?

En liten del av Gekås-shoppingen

En liten del av Gekås-shoppingen


Annons

Kommentarer


 1. Fina kläder du köpt!

 2. Småstadsfrun 2014-11-01 on 18:06 Svara

  Så sant, affärerna stänger verkligen inte bara för att du föder. Allt går att ordna efteråt, det är faktiskt helt sant. Råkar dessutom veta detta väldigt bra eftersom min son föddes i v29 och då hade vi bara köpt vagn och säng. Någonting som vi ändå inte hade någon nytta av förrän flera månader efter. Som sagt, allt går att köpa efter behov. Lycka till!

 3. Life of Johanna 2014-11-01 on 18:17 Svara

  Liter mer kläder än vi köpt. Men tänkte börja skriva upp nu när vi flyttat vad vi köpt för få lite humm om vad som skall köpas. Vi skall besöka ullared i januari och köpa på oss lite mer där.. och gärna ett inlägg med prylar :)

 4. Erika 2014-11-01 on 19:25 Svara

  Skönt att ha en massa hemma i tid :)

 5. Amanda Jona [SPONTAN] 2014-11-01 on 20:13 Svara

  Så himla söta grejer :)

 6. Emmelie 2014-11-01 on 22:58 Svara

  Så söta grejer! Omlottbodys är verkligen guld. Pyjamasar upplevde jag att det gick åt massor och de bästa är dom med fötter och dragkedja! Kappahls ”2 för 179” är de bästa, rekommenderar jag verkligen :-)

 7. Angelica 2014-11-02 on 11:57 Svara

  Åh vad kul att se hur mycket ni handlat! De är så svårt, men de är ju som du säger, affärerna stänger inte direkt!
  Tror jag måste göra en lista på vad vi har och inte faktiskt. Svårt att hålla koll på vad man har tycker jag!
  Vore kul att se vad mer ni köpt i prylväg och så när bebis kommit ett inlägg om vad ni faktiskt använt! ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!