VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Fynd från bokmässan

Då var vi hemma efter en lång dag! Jag sov lite extra länge i morse men när jag väl fått i mig frukost och kaffe åkte vi iväg mot Göteborg. Först var det lite klureri med parkering men så hittade vi en och gick förbi hela kön utanför eftersom vi hade förköpta biljetter. Jag förstår inte varför folk väljer att stå i den där kön? Hur som helst, inne på mässan var helt otroligt mycket folk men det var bara att koppla på tålamodet och se glad ut. Vi fyndade mestadels barnböcker, bland annat Mumin-böcker och såklart böckerna om Super-Charlie. Vad passar väl bättre till vår egen Charlie? Jag fyndade även två Jojo Moyes-böcker till mig själv för ynka 100:- styck. Bra pris för inbundna böcker måste jag säga!

Efter mässan åkte vi en kort sväng till IKEA innan det bar av till Borås igen för kalas. Kristoffers kusin fyllde 18 år tidigare i veckan och det skulle såklart firas. Smörgåstårta bjöds det på och vi hade det trevligt. Nu har vi ganska nyss kommit hem därifrån och jag tänkte bara skriva detta innan jag går in i duschen och därefter kryper ner i sängen. Trött, tröttare, tröttast!

bokmassa1


Annons

Kommentarer


  1. Beatrice 2014-09-29 on 10:39 Svara

    Perfekt att fynda böcker :)

  2. Småstadsfrun 2014-09-30 on 21:20 Svara

    Åh var roligt med bokmässan! Är inte det minsta avundsjuk, nejdå, inte det minsta… ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!