VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Beslut från Försäkringskassan

graviditetspenning

God morgon!

Jag har ju glömt att berätta att jag fick hem brev från Försäkringskassan för en dryg vecka sedan där de hade beslutat kring min graviditetspenning och att jag kommer få det från mitten av november. Jag jobbar som undersköterska i hemtjänsten och förutom tunga lyft, förflyttningar och ensidigt arbete blir det också både städ, tvätt och inköp åt brukarna. Med andra ord – tungt! Dessutom har jag nu fått problem med foglossning så då var det extra skönt att få veta. Det känns dock lite konstigt att jag bara ska jobba drygt 2,5 månad till.

Hur som helst, det jag ville komma till med detta inlägg var att om ni har tänkt söka graviditetspenning så skriv så utförligt som möjligt om hur en arbetsdag ser ut för er. Hellre för mycket text än för lite tycker jag. Min chef skrev dessutom också en del till FK och det tror jag inte heller är fel.


Annons

Kommentarer


  1. Jag fick inte graviditetspenning på heltid, varken med Robin eller Jennifer. Med Jennifer hade jag ju dessutom rejäl foglossning men det gick inte(Jag jobbade i butik, också med tunga lyft.), så till slut blev jag sjukskriven istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!