VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Lånat från biblioteket

Förra veckan lånade jag två böcker från biblioteket, Gravid! 9 månader av väntan av Katerina Janouch samt Ebbas gravidbok av Ebba Kleberg von Sydow. Jag har kikat lite i båda men inte läst så mycket ännu. Jag har ju ett tag på mig om man säger så!

För övrigt har jag jobbat idag men det har varit ganska lugnt. Jag har fått någon skum värk som jag inte riktigt kan sätta fingret på men det kommer och går så ja, jag vet inte. Det liksom ilar från ländryggen och ner i rumpan mot benet. Det gör mest ont när jag har suttit en stund och reser mig eller när jag ligger på rygg.

20140718_173630


Annons

Kommentarer


  1. Det kanske är foglossning? Eller ischiasnerven (eller hur det stavas?), både gör rätt ont… Om det är foglossning, se till att få hjälp redan nu! :)

    Du har väl sett att jag flyttat bloggen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!