VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Gravidförsäkring

Igår vågade jag mig faktiskt på att teckna en gravidförsäkring. Eller ja, den går inte igång förrän den är betald men jag har i alla fall skickat in till Folksam. En vanlig gravidförsäkring är gratis hos dem (verkar vara hos de flesta?) men vi valde en utökad där lite mer saker ingick och då får vi också betala lite. Men det känns som om det är värt det!

gravidforsakring


Annons

Kommentarer


  1. Johanna 2014-07-20 on 22:20 Svara

    Bra gjort! Vi hade trygghansas den man betalar för. Är mycket tacksam eftersom vår son föddes 11 v förtidigt.. Fick bra ersättning för både honom och mig och det hade vi inte fått från den som var gratis.
    Lycka till med graviditeten och hoppas du slipper utnyttja försäkringen !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!