VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ny på Allt för Föräldrar

Hej på er! Jag är ny här på Allt för Föräldrar och har bestämt mig för att flytta bloggen hit då jag och min man väntar barn. Jag är idag i v.11+3 och då vi har två missfall bakom oss har vi inte riktigt vågat tro på detta förrän nu. Nu börjar det sakta men säkert sjunka in och vi kan glädjas åt det.

Vi var på inskrivning den 9 juni och vi fick en otroligt trevlig barnmorska. Hon förstod min oro och erbjöd ett tidigt ultraljud, något de annars inte gör här utan man får vänta till RUL runt v.20. En stor skillnad i denna graviditeten jämfört med de tidigare är att jag har varit illamående och kräkts. Det började någonstans i v.6 och har först nu börjat bli bättre. Jag provade först med Postafen som fungerade men som gjorde mig helt däckad. Därefter provade jag seaband som inte hjälpte alls och sist Lergigan Comp som jag har tagit ett par veckor. Jag har även blivit tipsad om en massa olika saker och det som fungerade bäst för mig var skorpor och citronjuice direkt på morgonen ihop med en tablett och därefter smörgåsen i omgångar senare på jobbet. Illamående lugnade ner sig under dagen och kom sedan tillbaka fram emot kvällen men det höll sig mest där. På sistone har jag även haft med mig mandlar i jobbväskan att ta då och då. Illamåendet kommer ju ofta i samband med att man blir hungrig.

Hur som, jag har nästa besök hos BM i mitten av juli då hon ska göra ett tidigt ultraljud. Jag kommer då att vara i v. 13+6 och det känns väldigt bra. Då kommer vi också att göra andra halvan av inskrivningen, dvs alla prover.

Nu i början blir det inte så mycket bilder här på bloggen då jag inte riktigt vill gå ut officiellt med graviditeten ännu. Men om ett par veckor lovar jag att det kommer i mängder! Håll ut tills dess!


Annons

Kommentarer


  1. isabella 2014-06-28 on 23:43 Svara

    Åh vad roligt att kunna läsa din blogg igen :) gud vad tråkigt med missfallen. Misstänkte att det hänt nått då du försvann :( hoppas verkligen allt går bra denna gången. Håller tummarna! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!