Mamma, sambo, vän och student, det är mitt liv. Här kommer jag skriva om allt jag hinner med, för att bevara minnen och dela med mig av allt som händer till familj och vänner runt om i landet.

Annons

Januari = förändringar

Januari har verkligen varit förändringarnas tid för mig, för oss. Jag har haft många fina stunder med familj och vänner men aldrig någonsin har ett år startat så sorgset som 2016. Jag försöker leva i nuet och bara reda ut mina känslor, ibland känns det som att det är jag som förstör den här familjen. Som om jag givit upp på den för tidigt även om jag vet att det här inte är något förhastat beslut. Och andra dagar känns det som att det är det rätta, att vi kommer bli lyckligare såhär, iaf jag, så kanske är det själviskt. Men nu vet jag inte. Vet ingeting och känner massvis så tiden får visa hur framtiden blir. Så länge fokuser jag på att försöka vara lycklig och göra barnen glada, de viktigaste jag har. Januari har varit en månad full av känslor. Jag hoppas februari blir lite lugnare. 

   
    
    
    
    
    
    
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons