Nej det här är ingen reseblogg, tipsblogg, matblogg. Det här är en huller-om-bullerblogg. Jag skriver om precis vad jag vill. Älskar mitt jobb, som mer känns som en hobby än som ett arbete, har en underbart härlig liten familj bestående av en väldigt viljestark tjej, Pennan, 5 år, pappa M, min man, men som inte alls vill vara med i den här bloggen och så jag. Jag fyller mina dagar med familjeliv, jobb, resor, event, mingel, vänner, bara-mig-själv-tid, makeup och gummistövlar. Jag är väldans förtjust i att resa, läsa, skriva, fotografera, organisera, arrangera, fixa, projektleda och dansa. En dag ska jag skriva en bok, så det så. [email protected] Häng gärna med mig på Instagram @feliciageire

Tystnad

Men oj så ekande tyst det är här. Har bara inte haft lust. Ibland är det så. Så vad har hunnit hända:

Vi har firat jul, hos svågern min och hans familj och svärmor på Lidingö.

PC240035

Så firade vi nyår i hyrda stugor på Marholmen, massor av god mat, bubblet flödade och vänskapen växte.

PC310143

Syrran min tog sin barnmorskeexamen, stolt som få, jag med.

P1130059

Mormor fyllde 90 med påmpa och ståt

15966156_10155741375809816_3608243145562258253_n

Och nu är det tråk-januari, ja som ni redan vet, ni som följer mig så gillar jag verkligen inte vintern. Den är bara grå, vit, mörk, dyster, tråkig, sa jag mörk? Så jag sitter mest och väntar på våren. Men först blir det en härlig resa till sol och bad.

En reaktion på ”Tystnad

  1. Hej!
    Jag hittade din blogg när jag googlade om hallux valgus. Jag ska operera mig nu i höst och undrar om du fortfarande är nöjd med ditt resultat? Är lite sugen på att söka mig till Uppsala jag med när jag läste om rehabiliteringen.

    Mvh Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *