Nej det här är ingen reseblogg, tipsblogg, matblogg. Det här är en huller-om-bullerblogg. Jag skriver om precis vad jag vill. Älskar mitt jobb, som mer känns som en hobby än som ett arbete, har en underbart härlig liten familj bestående av en väldigt viljestark tjej, Pennan, 5 år, pappa M, min man, men som inte alls vill vara med i den här bloggen och så jag. Jag fyller mina dagar med familjeliv, jobb, resor, event, mingel, vänner, bara-mig-själv-tid, makeup och gummistövlar. Jag är väldans förtjust i att resa, läsa, skriva, fotografera, organisera, arrangera, fixa, projektleda och dansa. En dag ska jag skriva en bok, så det så. [email protected] Häng gärna med mig på Instagram @feliciageire

…i pepparkakelaaaand

Enligt tradition blev det pepparkakshus i år också. Den här gången kom kusinerna över och vi kändes oss oändligt bra som lät dem baka varsitt hus. Men oj sicken tid det tog. Lagom att gå och lägga sig när det var dags för dekoration. Men kul var det!

PC020123Vi har en sån där bra form som gör perfekta husdelar, degen orkade vi inte göra så vi köpte den färdig.

PC020122

PC020125Vi fyllde skålar med en massa strössel i form av stjärnor, glitterkulor, pluppar och annat skojigt, och chokladlinser är ju ett måste såklart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *