Nej det här är ingen reseblogg, tipsblogg, matblogg. Det här är en huller-om-bullerblogg. Jag skriver om precis vad jag vill. Älskar mitt jobb, som mer känns som en hobby än som ett arbete, har en underbart härlig liten familj bestående av en väldigt viljestark tjej, Pennan, 5 år, pappa M, min man, men som inte alls vill vara med i den här bloggen och så jag. Jag fyller mina dagar med familjeliv, jobb, resor, event, mingel, vänner, bara-mig-själv-tid, makeup och gummistövlar. Jag är väldans förtjust i att resa, läsa, skriva, fotografera, organisera, arrangera, fixa, projektleda och dansa. En dag ska jag skriva en bok, så det så. mammaistan@hotmail.se Häng gärna med mig på Instagram @feliciageire

LUXE EVENT shape

För lite drygt en vecka sedan arrangerade LUXE EVENT ett träningsevent för Studio Levels, närmare bestämt  på deras nyöppnade träningscenter. Studio Levels har ett helt unikt koncept då de erbjuder både träningscenter, frisör, hudvård, ögonfransar, naglar och vaxning på menyn.
P8300033
Studio Levels
SONY DSC
Jag och Jenny

Studio Levels grundades och ägs av Laila (mitten) och Nina (höger) så har de bland annat duktiga Lina på plats (vänster).P8300028Femton exklusivt utvalda träningsbloggare fick det stora nöjet att testa träningsformerna  Barre, Pilates och Garuda, passen ledda av Stockholms Pilates Center.P8300015Alla gäster fick galet snygga träningskläder från Stadium, och världens bästa vattenflaskor (vet för jag använder dem själv) från Eva Solo. P8300041

Precis innan träningspasset drog igång så skålade vi i energigivande hälsoshots från Nordic Superfood. S

Så drog passet igång och först ut var den spännande träningsformen Barre.

”Barre är en fusion av balett, fitness och pilates sammansmält till en fysiskt utmanande klass vid stång som är beroendeframkallande och ger snabba resultat”.Därefter var det dags för Pilates

”Pilates handlar om att du ska bevara eller få tillbaka en god hållning och bli stark och smidig. När kroppens alla muskler samverkar på bästa sätt kan du använda kroppen effektivt och skonsamt oavsett vad du gör”.


Sen blev den paus då gästerna fick fylla på med energi i form av fräscha sallader från Matdistriktet, bars från Superfruit dryck från Vita Coco och Vitamin Well.


Träningspasset avslutades med Garuda som är en lite mer stillsam träningsform

”Garuda är svaret till många människors önskan om en starkare, rörligare och mer tonad kropp. Serier av övningar utan stopp utmanar din mentala styrka såväl som din fysiska kapacitet och ger snabba resultat”.


Och så vår megalyxiga goodiebag så klart 🙂 En hel hälsobox fylld med goda nyttigheter från The Healthy Box, Leila Söderholms nya bok Vardagsträna: träna enkelt hemma med handduk & sjal, Holistic Q10 kosttillskott, Cicamed hudvårdskit, väldoftande schampo och heat spray från Kerastase, nyttig svartvinbärsråsaft från Nordic Superfood, Superfruit bars, Vita Coco kokosvatten, gott höstigt te från Mighty Leaf, deo, duschkräm och bodylotion från ekologiska Korres, Nivea solkräm, 7 day kit och ögonbrynsfärg från Depend, mascara och färgad BB cream med SPF +20 från Pür, tillskott för hår & naglar från Imedeen, massageolja och myntaspray Nativ Sweden, L:A Bruket´s fräscha fotskrubb och handtvål, löparkeps från Salming och Topphälsa tidning.

P8300037

P8300038

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *