Nej det här är ingen reseblogg, tipsblogg, matblogg. Det här är en huller-om-bullerblogg. Jag skriver om precis vad jag vill. Älskar mitt jobb, som mer känns som en hobby än som ett arbete, har en underbart härlig liten familj bestående av en väldigt viljestark tjej, Pennan, 5 år, pappa M, min man, men som inte alls vill vara med i den här bloggen och så jag. Jag fyller mina dagar med familjeliv, jobb, resor, event, mingel, vänner, bara-mig-själv-tid, makeup och gummistövlar. Jag är väldans förtjust i att resa, läsa, skriva, fotografera, organisera, arrangera, fixa, projektleda och dansa. En dag ska jag skriva en bok, så det så. mammaistan@hotmail.se Häng gärna med mig på Instagram @feliciageire

jag har fått en award

Hur fungerar awarden? Här är reglerna:

-Tacka och uppmärksamma den som nominerat dig.
-Skriv 11 random fakta om dig själv.
-Svara på dom 11 frågorna du fått i awarden.
-Välj ut 11 bloggar att nominera (du kan inte välja den som nominerat dig).
-Skriv 11 frågor åt dom du nominerar.
Tack Jenni för awarden, här kommer mina svar:
11 saker om mig
 • jag gick ut skolan med 6 vg och 26 mvg
 • jag har en hysterisk kräkfobi
 • jag tog inte körkort förrän jag var 37 år
 • jag har varit med i en musikvideo
 • jag är väldigt organiserad
 • jag älskar att dansa
 • jag har varit tillsammans med Kim Sulocki
 • jag pratar alldeles för mycket
 • jag avskyr vintern på alla sätt, kylan, snön, mörkret, kräksjukorna
 • jag är utbildad journalist och medieproducent
 • jag är en riktigt linslus och teaterapa
frågorna jag fick:
– Sött eller salt? sött helt klart
– Favorit resmål? Thailand, Thailand, Thailand
– Skulle du ta chansen till evigt liv om du fick den? nej jag skulle bli alldeles för uttråkad, been there, done that, bought the t-shirt liksom.
– Har du någon dold talang? tänker och tänker och tänker men jag tror inte jag har det tyvärr, kan varken blåsa upp kondomer med näsan eller gå på lina.
– Varför började du blogga? för jag saknade att jobba så galet mycket under min mammaledighet och eftersom jag gillar marknadsföring och PR så blev jobbet ett litet substitut, som mitt lilla ”jobb”.
– Vad gör du om idag om 8 år? ja du, svårt, jag tror jag gör ganska mycket samma som idag, jag har liksom fått/kämpat mig till allt jag någonsin önskat. finaste mannen, härligaste ungen, bästa jobbet. skulle kanske vara att jag köpt det där sommarhuset jag alltid drömt om, och att jag går där om vårarna och somrarna och fejar och påtar.
– Om du skulle byta namn vad blev det då? det här är en galet svår fråga, jag har liksom inga favoritnamn, kan tycka vissa namn är fina, men att se mig i dem, det kan jag bara inte. men när jag var i tonåren så önskade jag inget hellre än att få heta Sara eftersom jag tyckte mitt namn var för ovanligt och ingen någonsin hade hört talas om det.
– Nya skor eller ny väska? Väska!
jag nominerar:

mina frågor till er:

 • vad tycker du verkligen inte om i matväg?
 • vad skulle du göra om du var tvungen, tvungen, vika ut dig i Café eller hugga av ditt lillfinger?
 • har du någon fobi?
 • skulle du kunna tänka dig att göra en skönhetsoperation, i så fall vad?
 • vad skulle du vilja jobba med om du fick välja fritt?
 • vilket är ditt värsta reseminne?
 • vad tycker du mest om på din kropp?
 • vilken är din absolut bästa film?
 • hur mycket shoppar du kläder och skönhetsartiklar för i månaden?
 • vilken är den snyggaste kändisen du vet?
 • hur ser din drömkille ut, rent utseendemässigt?

lycka till!

3 reaktioner på ”jag har fått en award

 1. TACK – vad kul 😀 Jag har redan fått en av KAFFEMORSAN så jag ska fixa den först – hihi! Eller om jag slår ihop era – ni hade totalt OLIKA frågor 😉 HIHI!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *