Nej det här är ingen reseblogg, tipsblogg, matblogg. Det här är en huller-om-bullerblogg. Jag skriver om precis vad jag vill. Älskar mitt jobb, som mer känns som en hobby än som ett arbete, har en underbart härlig liten familj bestående av en väldigt viljestark tjej, Pennan, 5 år, pappa M, min man, men som inte alls vill vara med i den här bloggen och så jag. Jag fyller mina dagar med familjeliv, jobb, resor, event, mingel, vänner, bara-mig-själv-tid, makeup och gummistövlar. Jag är väldans förtjust i att resa, läsa, skriva, fotografera, organisera, arrangera, fixa, projektleda och dansa. En dag ska jag skriva en bok, så det så. mammaistan@hotmail.se Häng gärna med mig på Instagram @feliciageire

Annons

vinn snyggaste ögonskuggorna från Youngblood Mineral Cosmetics

olalalalalalalaa här kommer en tävling för alla oss mammor, ja eller pappor kan ju vara med och tävla och ge vinsten till sin fru, mamma eller varför inte syster.

jag har blivit väldans förtjust i mineral-make-upen Youngblood och har införskaffat flera av deras grejer. jag rockar hårt med flytande foundation (perfekt för oss torrisar som inte riktigt fixar puderfoundation) primern (bästa i världen), puderborste (galen i den), och nu mitt senaste inköp en palett med skuggor. de är helt fantastiska, skuggor som verkligen ger färg, med mycket pigment och som sitter som berget. jag har den svart/grå/vita men nu bara måste jag köpa en med mer jordnära färger att ha till vardags.

jag tyckte i alla fall ni skulle få chansen att få ha något så fint i era ägor så jag ringde helt fräckt upp Youngblood och frågade om de kunde tänka sig att lotta ut en ögonskuggs-palett till någon av er läsare. och japp, generöst sa de ja. så här är tävlingen!

du kan alltså vinna en ögonskuggs-palett med fyra färger. de här färgerna kan du välja mellan:

                     Vintage     (härliga höstfärger)                     Moulin Rouge (nyaste paletten)

 

Starlet (den här har jag, perfekt för sotade ögon)          Gemstone (det här vill jag ha)

det enda du behöver göra för att tävla är:

* gilla Mamma i Stans Facebooksida, det gör du här!

* dela det här tävlingsinlägget på din Facebooksida/status.

* välj ut vilken av ögonskuggspaletterna du skulle välja om du vann och kommentera det här på min blogg.

* för lite extra bra chans, blogga om tävlingen!

här kommer lite mer detaljerad info om Youngblood:

Youngblood är en 100% mineralmakeup som jobbar i synergi med huden. Den hetaste makeuptrenden på marknaden i en elegant, exklusivt designad förpackning.

Youngblood har en komplett makeup-serie med Mineral foundations (finns i pulverform, pressade och flytande), Concealer, Kroppspuder. Rouge, Ögonskuggor, Kajal, Mascara, Läppstift, Lipliner, Borstar och Penslar.

Youngblood makeup

 • Ger vacker, naturlig, frisk lyster
 • Passar alla åldrar och hudtyper
 • Lugnar, läker och verkar anti-inflammatoriskt
 • Naturligt UV-skydd med SPF15
 • Sitter naturligtvis kvar hela dagen – även vid värme, såväl utifrån som inifrån
 • Tar bort ojämnheter
 • Täcker allt! Kvisslor, ärr, pigmentfläckar, rosacea som den även lugnar
 • Torr hud får liv, lyster och fukt
 • Minimerar porer och orsakar inte pormaskar

du kan vara med och tävla till och med 4 november

LYCKA TILL!

35 reaktioner på ”vinn snyggaste ögonskuggorna från Youngblood Mineral Cosmetics

 1. åh jag är gärna med :)). älskar snygga ögonskuggor!

  delat och gillat på fb, nathalié teodorson.
  även bloggat: http://yarp.blogg.se/2012/october/jag-tavlar-hos-mamma-i-stan.html#comment

  jag håller tymmarna för Gemstone! innan har jag gillat starka färger på ögonskuggor men nu gillar jag mer det lite diskreta :). jättehärliga alla 4 men den var min absoluta favorit :). kan inte rimma, så hoppas man har lite tur ändå hahaha. har varit jättedålig på att sminka mig sen jag blev gravid och fick tillbaka tonårsacnen. den kommer då och då, men vill vara snygg fastän jag känner mig ful! skulle boosta självförtroendet en hel del :).

  hoppas på lite tur, kram nathalié

 2. Klart jag vill va med i utlottningen :)
  * Gillar sedan tidigare på FB Pernilla Wamsjö
  * Tipsar/Länkar till tävlingen på FB Pernilla Wamsjö
  * Önskar denna palett: Gemstone

 3. Jag tycker om Moulin Rouge paletten och den vill jag gärna vinna. En så härlig färgkombination. Jag har gillat och delat på facebook.

 4. Hoppalanta! Jag höll helt på att missa tävlingen men det är klart jag vill vara med.
  Gillar på facebook och delar via din sida där under namnet Kim Falkenström.
  Vill helst vinna Starlet, just för att kunna sota ögonen ordentligt.

 5. Tjenare! Den ögonskuggan jag helst vill ha är Starlet! Är inte ägare av någon blogg tyvärr så kan inte skriva… Älskar smink och älskar sotningar, så har delat och gillat! Kram :) Kollar ALDRIG mejl, så kontakta mig på 0705376862 isället!

 6. Jag har gillat din sida på Facebook och delat inlägget. Heter: Maja Borg (om du vill dubbelkolla)
  Om jag vann skulle jag jättegärna vilja ha ”Gemstone” , det är så himla snygga färger, som passar perfekt till min stil.

  KramKram

 7. * Jag gillar Mamma i Stans Facebooksida
  * och jag har delat det här tävlingsinlägget på min Facebooksida/status. (Lovisa Persson)
  * Vintage den med höstfärger är den som jag vill vinna =)

 8. Gillar redan (Caroline Andersson) och har delat med samma namn.

  Jag vill vinna starlet. När jag blev gravid med sonen så slutade jag nästan bry mig i hur jag såg ut men nu har intresset börjat komma tillbaka, men sminkväskan gapar tomt och många av dom saker jag använt tidigare finns inte längre och det är så svårt att hitta nya märken man tycker om. Ögonskugga är något jag har saknat helt så det skulle vara kul att vinna detta. :)

  Har tipsat på min blogg: http://caroliinea.blogg.se/tavlingar/2012/november/tavla-om-ogonskugga.html#comment

  Håller tummarna! :)

 9. Har gillat på facebook och delat tävlingen där – Suzanne Buchholtz.

  Vann jag skulle jag välja Vintage för den skulle passa fantastiskt bra till mina grön ögon. Mineralmakeup gillas skarpt men just det här märket har jag inte testat så det vore extra kul :-)

 10. hej
  spännande
  har gillat innan på fb
  samt delat tävlingen offentligt
  mitt val om jag har turen att vinna är vintage precis dom rätta färgerna för mig
  hoppas så på turen
  Titti skarp

 11. En småbarnsmamma vill bli vacker med detsamma och jag tror att mineralkosmetik passar min estetik med blandhy. Nu hoppas jag att mina ögon får stråla som en vacker stjärnbeströdd ”Sky” :-) Gillat mamma i stan och delat inlägget på min facebooksida!

 12. Hej! Jag är med och tävlar,gillar o delar på fb. Om jag har turen att vinna så skulle jag gärna vilja ha vintagefärgerna,mvh anette.

 13. Jag har aldrig provat Youngbloods foundation så jag skulle bli jätte glad om jag vann Maulin Rouge och jag har delat tävlingen på min face book Anette Meg Carlsson gillar en länk.
  för 7 minuter sedan

  vinn snyggaste ögonskuggorna från Youngblood Mineral Cosmetics « Mamma i Stan
  blogg.alltforforaldrar.se
  n/a

  Jag betalar gärna extra pengar för smink och hud produkter för det ger så mycket bättre resultat än de billigare varianterna så det vore uppskattat från mig om jag vann och fick prova ert nya märke.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons