Kom ihåg mig

Lille prinsen vill köra bil

Ludvig vill köra bil på gatan

Vår lille prins börjar bli stor. För ett par veckor sedan blev han jättesur när han inte fick köra sin bil på gatan. Om ungefärr en vecka blir han 1,5 år och han har redan börjat göra som han vill, eller försöka i alla fall. Men igår när vi tittade på Född 2010 kunde vi gå tillbaka i tiden och se vår älskade prins  i TV-rutan när han var bara några timmars gammal.
Alla käsnlor kom tillbaka: Väntan, oron och de hemska timmarna då vi kom till kvinnokliniken i Lund, när de rusade ut med min älskade och min vänta i det rummet som blev större och större utan att veta vad som skulle hända med min son och min älskade hustru.
Men här är vi snart ett och ett halvt år efter och vår lille prins springer glatt, trotsar oss och vill gärna köra bil på gatan

Leave a Reply