Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Lättirriterad?

Det känns som att det var längesen jag skrev ett vardagligt inlägg nu, annars har det blivit recept, tips och sånt… Är det något speciellt ni vill läsa mer om?

Sommaren lunkar på, nu är det lite mer än 1 månad kvar innan Robin börjar föris igen. Inatt hade han drömt att han var där. Stackarn längtar dit, det gör faktiskt jag också (om man nu får säga så?). Det märks att han har överskotts energi, det är 1000000 frågor om allt, han följer med in på toa, bråkar med Jennifer hela dagarna och tjafsar om allt man säger till om. Han behöver mer stimulans än jag kan ge. Även fast vi varit ute stora delar av dagen så blir det inte bättre. Han frågar flera gånger varje dag vad vi ska hitta på. ( Robin, om du läser det här om x antal år: Du vet att jag älskar dig lika mycket som det finns stjärnor på himlen ändå!) Kanske jag som är lättirriterad bara? För jag tycker inte att jag gör annat än att tjata och bråka med honom…

Idag ska vi iallafall ner på stan med mamma/mormor. Vi var ner en sväng igår också, men bara till Clas Ohlsson… Spendera några timmar där, och kanske en fika. Robin sa att han ville köpa något till Jennifer, för mina pengar 😉 HAHA, undrar vad mamma/mormor skulle säga om jag sa att jag vill köpa något till mig själv, för hennes pengar 😉 Gullig tanke ändå, snällt av honom att tänka på sin lillasyster.
image

Nähepp, nu kom han hit och ville ha något att äta, så jag ska fixa lite taco rester åt oss.

Tjing!

3 thoughts on “Lättirriterad?

  1. åh förstår dig och lille robin! sj så säger jag ärligt att jag längtar till charlie börjar på dagis med.. men ändå inte, haha. men hon behöver lite miljöombyte har jag märkt. tror det beror mycket på vädret, det har varit så varmt och kvavt så då har hon varit argare än annars haha

  2. Gillar att dom använder wordpress som jag använt sen tidigare. Så det känns lite som ”vanligt” :)

    Man måste kontakta loppi, då hjälper dom en. Just nu finns det ingenstans där man kan göra en blogg direkt själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *