Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Annons

Nya kläder kanske?

Jag var in och kikade hos Gömdajuveler precis, och ser att det har hänt lite nya saker därinne. Fina färger och nya snygga kläder/bikinis och smink :)

gömdajuveler

gömdajuveler

gömdajuveler

Handla för 800 kronor och du får 250 kronor rabatt med koden BEATRICE :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons