Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Vinnaren äääär:

Hej i värmen! Underbart, eller hur? :)

Hur som helst, så har jag nu läst igenom era tävlingsbidrag i Sobea tävlingen och jag har en vinnare! Svaret på frågan var ju Beatrice Sjöberg och det skrev nästan alla. Men jag säger GRATTIS till:

Tina Carlström (utan blogg)

Jag skickar ett mejl till dig!

Tack snälla Beatrice från Sobea för att jag fick hålla i den här härliga tävlingen och TACK till alla som var med!

sobea SOBEA_0647

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *