Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Dagen

Vi hade inte direkt några planer för idag(igår, inlägget blev visst inte publicerat igår…). Efter frukost gick vi ut en sväng, och när vi kom in drog jag fram dammsugaren och gick ett varv i huset med den. Ja, både jag och Robin, han ville också hjälpa till och dammsuga. Får se hur länge han tycker att det är kul att städa 😉 När Jennifer sovit och vi hade ätit lunch gick vi ut igen, jag fyllde badbaljan med vatten så dom kunde leka lite där i men så fick jag sms av Nathalie. Hon frågade om vi ville följa med till stångtjärn. Även fast dom sagt på tv:n på morgonen att det skulle åska så bestämde vi oss för att åka dit, jag hade ju redan satt en badblöja på Jennifer 😉 Men så fort vi kom upp på motorvägen så ser jag att det är kolsvart på himlen, mot just det hållet vi skulle.

Eh, man vet ju aldrig, det kan ju försvinna bort. Mmmm, precis. 5 minuter hann vi väl vara där innan solen försvann bakom dom mörka molnen. Aja, så kan det gå, bättre lycka nästa gång. Vi hann doppa fötterna iallafall 😉
image

image

När vi kom hem, började jag baka lite smått. Jag är inte klar än, ska fortsätta strax när barnen sover. Det blir ett litet experiment, ett spännande sånt! Resultatet kommer imorgon när vi ska få besök :)

One thought on “Dagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *