Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Bästa nyheterna!

En av dom bästa nyheterna man kan få höra är att vänner ska ha barn. I förrgår fick vi dom härliga nyheterna, så himla roligt!

Här ser du vad som väntar↓  😉

jag vecka 41

5 thoughts on “Bästa nyheterna!

  1. Vad roligt. Själv väntar jag på att mina syskon ska komma och säga att de ska ha barn, men det lär nog dröja ett bra tag till, bara den ena som har sällskap en så länge och de säger att det dröjer länge till. Men längtar det gör jag ändå.

  2. sv, egentligen aldrig pratat om mitt dåliga självförtroende med någon.. utan bara om alla andra bekymmer man haft genom åren. men det är först på senare år som det grävts fram, antagligen för det dolts av allting annat som jag fått hjälp med..
    hmm. det är olika beroende på vem som säger det. men jag har svårt att bara tacka och ta emot komplimanger. tex så tänker jag själv efteråt och undrar varför någon är snäll mot mig..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *