Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Oväder

Vi var iväg och handlade tidigare. När vi skulle gå ut ur butiken hade himlen öppnat sig och när vi kom visade det sig att det hade haglat också.

image

image

Ena katten hade lite otur och var ute när det brakade loss 😉

image

Stackars!

2 thoughts on “Oväder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *