Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Skogen

Jennifer sitter i badet efter nästan en hel dag ute. Det var sand innanför blöjan till och med 😉
Vi kom alldeles nyss in efter en härlig skogspromenad. Där Jennifer sa ett nytt ord, mera mera! Blåbär var tydligen gott 😉
Här kommer min nästa springtur vara :)

image

One thought on “Skogen

  1. så fint! =).
    jag tycker det är så svårt att veta hur mycket barnen ska prata. charlie kan ju några ord och ibland försöker hon härma, men tycker inte det går så bra.. men får fråga på bvc vad som är normalt.. antar att det blir mer när hon börjar på förskolan också, för jag vet inte riktigt vad jag ska lära henne:/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *