Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Tävling – Vinn en jerseyklänning från Sobea!

Nu presenterar jag en tävling i samarbete med Sobea (som just nu letar modekonsulenter, för hemförsäljning är något som dom nyligen har börjat med. Hade jag haft mer tid är det här något jag verkligen skulle slå till på! För att läsa mer om vad det innebär att vara modekonsulent för Sobea så kan du trycka här: http://www.sobea.se/homeparty.html), vinsten är en jerseyklänning till ett värde av 699 kronor och vinnaren får välja på en grå eller en svart klänning. Självklart passar den precis lika bra både om du är gravid eller inte. Den här klänningen ser väldigt mjuk och skön ut och man kan ju ha den både till vardags och till fest. Ett skärp i midjan och snygga skor till och du är redo för festen :)

 

sobea tävling

”Jag tävlar om en härlig jerseyklänning (värde 699 kronor) från Sobea hos Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

För att vara med och tävla ska du:

∞ Svara på frågan:  Vad heter Sobeas designer och grundare?

∞ Berätta om minst ett tillfälle där du skulle använda klänningen om du vinner.

För extra chanser att vinna ska du:

Tipsa om tävlingen på din blogg /Facebook, låna bilden och den kursiva texten under. Skicka med direktlänken till sidan där du tipsat.

Gilla Sobea på Facebook (← länk). Skriv i din kommentar vilket namn du gillar med.

Tävlingen avslutas 25 juli!

Lycka till ♥

(Eftersom tävlingen innehåller en fråga, kommer tävlingskommentarerna godkännas efter tävlingens slut.)

22 thoughts on “Tävling – Vinn en jerseyklänning från Sobea!

 1. Beatrice Sjöberg

  Härlig klänning av toppkvalitet,
  vem vill inte äga det`
  tänk att som mamma få känna sig som värsta modellen,
  att ha ett ursnyggt plagg som kan användas från morgonen till kvällen.
  Hoppas på galen tur så jag kan få känna mig som en riktig catwalk figur 😉

 2. Beatrice Sjöberg.

  Jag ska bära klänningen när jag åker till Stockholm för att äntligen få hem mitt fadderbarn från Somalia.

 3. Grundaren heter Beatrice Sjöberg.
  Jag tror jag skulle flytta in i den klänningen. Ser ju underbart skön och mysig ut. Perfekt nu när jag är gravid. Efter graviditeten funkar den lika bra. Men kan piffa upp den med ett bälte, långt halsband eller bara ha den som den är. Så om jag har turen skulle det bli min åka hem från BB klänning. Stolt mamma och samtidigt få känna sig snygg efter en förlossning.
  Jag gillar på FB och har delat tävlingen, Tina Carlström https://www.facebook.com/tina.carlstrom.351?ref=tn_tnmn

  Kram Tina

 4. Beatrice Sjöberg heter hon.

  Jag skulle jobba i den. Snygg och bekväm för mitt arbete i butik. Fast den skulle få hänga med när jag är på kalas, ute med goda vänner och alla möjliga tillfällen – För det som är det bästa med den är just att den passar för väldigt många tillfällen. Alltid rätt.

 5. Hej!
  Hon heter Beatrice Sjöberg

  Jag skulle använda klänningen på min födelsedagsfest i September! :-)
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Ha en härlig sommar!
  Mvh
  Malin

 6. 1. Beatrice Sjöberg.
  2. Jag skulle börja med att prova klänningen hemma, sedan skulle jag testa att ta den ut i världen!

 7. Vilken underbar tävling!
  Jag är gärna med.

  Svaret på frågan är: Sobea designas av Beatrice Sjöberg.

  Åh, denna snygga klänning i svart hade jag gärna haft
  både till vardag som fest. Den skulle gå att matcha i all oändlighet
  och är helt perfekt. :) Hade varit så kul med en ny klänning så man
  kan känna sig lite extra snygg. :)

  http://www.sobea.se/kvinna/so-mama-soft-dress-jersey-black.html

  Gillar Sobea på Facebook som Malin Gustafsson

  Har tipsat om tävlingen här: http://frozenvanilla.blogg.se/2014/july/tavlar-om-jerseuklanning-fran-sobea.html

  Hoppas på tur.

 8. Hejsan!

  Sobeas grundare heter Beatrice Sjöberg.
  Jag skulle använda klänningen så ofta jag bara kan under min semester. Vi ska på en restis i augusti och då skulle det vara skönt med en klänning som är bekväm och lössläppt.

  Jag har även gillat på FB :)

  Passar på att önska även dig en toppen sommar! Hälsningar Frida

 9. Beatrice Sjöberg,
  skulle använda den de dagar jag vill känna mig snygg & bekväm som en shopping runda eller på en fika !

 10. Svar: Beatrice Sjöberg

  Jag skulle använda klänningen flitigt i höst. Jag arbetar som lärare (och är gravid) och då behöver jag både vara snyggt klädd och gärna bekvämt. Jag skulle därför bli superglad om jag vann en grå klänning!!!

 11. Beatrice Sjöberg är designer och grundare av Sobea :)
  Jag vill gärna ta på den när vi ska ha kräftskiva i augusti. Magen vill inte trängas i tighta kläder även om jag inte är gravid men ändå kraftig. Jag vill känna mig vacker ändå och bekvämt & ledigt klädd blir humöret på topp :) Snygg är den ochså!!
  Gillar Sobea Sweden Organic collection på Facebook och länkat tävlingen till min Facebooksida —–> https://www.facebook.com/katja.aittaniemi
  Trevlig Sommar!! :)
  Mvh Katja Aittaniemi

 12. Rätt svar: Beatrice Sjöberg

  Jag skulle använda den på Bali, dit jag ska åka i semester nästa månad. Kan inte finna ett mer passande ställe att ha just denna klänning.

 13. Svar: Beatrice Sjöberg

  Skulle använda den snygga klänningen ofta, med olika accessoarer, för att vara vardagsfin!

  Har gillat på FB under samma namn som i kommentaren här.

 14. Jösses va snygg, härlig och användbar! Jag börjar nytt jobb i augusti o skulle då ha den på mig för den är så där lagom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *