Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Att sakna bakandet

Nog för att vi bakade lite nere i Skåne men jag har saknat det under mamma shapen. Jag ville inte baka något då för att inte ha mer frestelser 😉 Men idag kunde jag inte hålla mig mer. Det fick bli något som jag aldrig provat förut, nämligen seglarbullar eller solskensbullar mm mm (kärt barn har många namn).
Vi har inte provsmakat än men dom ser  riktigt goda ut! Vaniljkrämen gjorde jag själv och den var iallafall gudomligt god :)

image

4 thoughts on “Att sakna bakandet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *