Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

12 years a slave

Hos min syster i Skåne så kollade vi på filmen 12 years a slave. Jag var lite nyfiken på den efter oscars galan. Iofs tycker jag att dom flesta filmer som fått många oscars inte alls är bra. Men den här alltså. Den var så gripande och jag tänkte på den dagen efter till och med! Det här är alltså en film jag verkligen kan rekommendera att se.

Solomon Northup är välutbildad och har talang för musik. Han bor med sin fru och sina barn i Saratoga Springs i New York. En dag blir han kontaktad av två män som påstår sig jobba för en cirkus och Solomon tackar ja till att ackompanjera deras cirkusnummer på fiol under en kort period. Men efter att ha tagit ett glas med männen vaknar han omtöcknad och bunden och ställs inför den fasansfulla sanningen: han ska transporteras till södern som slav.

3 thoughts on “12 years a slave

  1. Hade sett fram emot att se den men så gör jag det med barn som vaknar så jag ser den med avbrott, den var riktigt bra men jag önskar att jag hade sett den mer koncentrerat. Hyrde En familj häromdagen, den stängde jag av innan jag lyckats förstöra den med samma hattiga stuk.

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *