Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Lördagens bröllop

I lördags var det ju äntligen dags för Peters syster att gifta sig! Istället för att skriva massor så tänkte jag att bilderna får tala för sig själva 😉

bröllop

Så fin frisyr, så otroligt fin make up och klänningen sen! Wow säger jag bara!

bröllop

brudskål

SDC12878.blogg

SDC12879

bröllop

meny

bröllops mat

SDC12894

Jennifer

bröllop

brudvals

tärn bukett

4 thoughts on “Lördagens bröllop

  1. åååh vad vacker hon var! alla gifter sig nu. jag vill också gifta mig känns det som haha! har du sett blondinbellas video från sitt bröllop? den var så fin så jag satt och grät hehe.

    vad söt jennifer var också! kollade på en sån klänning t c, men den fanns inte i hennes storlek i affären när jag kollade för ett tag sen. jättefin var den iaf =))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *