Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Tävling – Vinn ett valfritt namnsmycke från Xenobia Design!

Xenobia Design har jag haft samarbete med tidigare, jag gillar verkligen hennes smycken och nu när det börjar närma sig mors dag så tänkte jag att en tävling tillsammans med henne igen hade varit toppen! Så nu har du alltså chansen att vinna ett valfritt namnsmycke från Xenobia Design!

xenobia tävling

”Jag tävlar om ett valfritt namnsmycke från Xenobia Design hos Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

För att vara med och tävla ska du:

Kika in hos Xenobia Design och berätta sen vilket namnsmycke du vill vinna.

För flera chanser att vinna ska du:

Tipsa om tävlingen på din blogg/Facebook, låna bilden och den kursiva texten under. Skicka med direktlänken till sidan där du tipsar.

Gilla Xenobia Design på Facebook ( ←länk).

Tävlingen avslutas 18 maj!

Lycka till ♥

34 thoughts on “Tävling – Vinn ett valfritt namnsmycke från Xenobia Design!

 1. WOOOW!! klart jag vill vara med i utlottningen av ett vackert smycke!! :)
  Jag har gillat fb sidan sedan länge under mitt namn Christina frisberg
  Jag har delat tävlingsinlägget under samma namn.

  Christina Frisberg
  6 min ·
  http://www.bloglovin.com/frame?post=2780572219&group=3904117&frame_type=b&blog=3904117&frame=1&click=0&user=0
  Tävling – Vinn ett valfritt namnsmycke från Xenobia Design! (Beatrice, mamma till Robin och…
  Xenobia Design har jag haft samarbete med tidigare, jag gillar verkligen hennes smycken och nu när det börjar närma…
  BLOGLOVIN.COM
  Gilla · · Dela
  Christina Frisberg
  och om just jag skulle bli den lyckliga vinnaren så skulle jag vilja ha en fyrstav med mina 3 barns namn på och min mans namn på, det skulle vara superfint.
  drömmer och hoppas på vinst!!
  KRAMEN!! <3

 2. Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna halsbandet ”Genie in a bottle” som finns längst ner på denna länk http://xenobiadesign.blogspot.se/2012/04/namnsmycken-i-ny-tappning.html#comment-form . Den är riktigt fin och jag har länge önskat mig ett halsband med en liten flaska att bära med mig något litet i.

  Har delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Gillar Xenobia på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 3. Fantastiskt fina smycken till otroligt bra priser.

  Jag skulle vilja ha halsbandet Genie In A Bottle.
  http://2.bp.blogspot.com/-IgLiOFTUvDM/T4SW_lpBOBI/AAAAAAAAERY/1NoUblP6KeA/s1600/DSC05105.jpg

  Jag skulle låta gravera in mina båda söners namn på ringen, och i flaskan skulle jag pilla in en liten lock av deras pappas hår (han gick bort 2009) så skulle det vara ett smycke jag ALDRIG skulle ta av mig, förutom i duschen <3

  Jag blev Facebookgillare nummer 1178 :-)

  Elisabeth McCann
  psychedelic6@gmail.com

 4. Såhär lite i sista sekund
  sätter jag mig en stund
  och tittar på alla vackra ting
  både halsband, armband och någon ring
  men fastnar för ett halsband så sött
  och inser att jag känner mig trött
  på mig själv som inte kommit på
  vad min mamma på mors dag ska få
  och detta halsband skulle verkligen passa bra
  till min mamma som kämpar varje da :)

  http://xenobiadesign.blogspot.se/2011/03/halsband-rosavit.html

  Gillat & delat på fb, Dessie Borgström

 5. Jag är med och tävlar och har delat med mig av tävlingen på både bloggen och Facebook.
  Om jag vinner skulle jag köpa fyrstaven i smalare modell till min mamma och gravera den med mitt, samt mina två bröders namn. :) Bättre morsdagpresent kan hon nog inte få!

 6. Jag har länge velat ha ett namnsmycke med mina barns namn på!

  Min favorit är Stilrent halsband i läder med namnring

  Jag gillar på FB Camilla Clark

  Och nu har jag tipsat på FB med bild och lank!!!

 7. Ohh så gärna jag skulle vilja vinna, varför? Jo jag beställde namnhalsband här för några månader sedan av ett rätt nystartat företag här i närheten av Nyköping…. satte över pengarna (dum som jag var), och sen har jag varken hört eller sett röken av någe halsband, blev alltså blåst på pengarna :( Trist då jag verkligen sett fram emot att få ett fint smycke med barnens namn på!

  Lägger upp tävlingen på bloggen!

  kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *