Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på [email protected]. ♥

Idag för 1 år sen

För ett år sen idag började sammandragningarna komma regelbundet, vi var upp till mamma/mormor och fikade ute för första gången för säsongen och på kvällen började värkarna komma. Det här är sista kortet jag tog på magen, taget inatt för 1 år sen, mitt mellan två värkar 😉

sista magbilden.blogg

Imorgon har vi en tjej på 1 år här i huset och jag blir lite tårögd när jag tänker tillbaka på magen, förlossningen och det här året med världens bästa tjej. Graviditeten var jobbig med foglossningar from hell, i början av förlossningen kände jag ” Det här kommer gå hur bra som helst ”, men eftersom värkarna stannade av, dom tog hål på hinnorna så vattnet gick för att sätta en skalpell på bebisens huvud och efter det är allt blurrigt. Jag var så varm, jag trodde jag skulle svettas ihjäl, värkarna kom konstant, jag trodde att magen skulle spricka, jag orkade inte säga till om smärtlindring och jag tänkte att jag ville ha kejsarsnitt. Rätt som det var, var det dags att börja krysta och resten är historia 😉

Visst är det något magiskt över förlossningar? Jag kollade på något förlossningsprogram igår på tv, när dom krystade satt jag och höll andan, och när dom fick upp bebisen på bröstet fick jag tårar i ögonen. Jag vill så gärna vara med om minst en förlossning till, men inte där det är jag som föder. Nej, där jag har gjort mitt. Men tänk vilken känsla och ära att få vara med hos någon annans förlossning!

Vill du läsa Jennifers förlossningsberättelse så hittar du del nummer 1 HÄR och del nummer 2 HÄR

9 reaktioner på ”Idag för 1 år sen

  1. Vad innebär att jobba som butiksobservatör då? å hur ofta brukar du göra det?

    Helgerna framöver är väl i stort sett fullbokade men under veckorna, kan vi väl oftast. Går på öppna förskolan några gånger i veckan bara.

    Kram Mia

  2. Såå fin, du hade så perfekt mage tycker jag! Brukar också få tårar i ögonen när jag tittar på förlossningsprogram.. Det är så fint när barnet kommer upp på bröstet och allting har gått bra! Grattis till lilla sötnosen i förskott, håller med om att året gått så himla fort!

  3. Vilken fin mage du hade! 😀 Ja det är verkligen nåt magiskt över förlossningar. Jag har haft två jättebra och snabba förlossningar så jag har verkligen haft tur. Känslan när det är över och man får upp sitt lilla knyte på bröstet är.. fantastisk! Åh, tiden går lite för snabbt! Grattis till din lilla tös lite i förskott, hoppas hon får en jättefin dag 🙂 Kram på er!

  4. Hahah ja what´s up med att dra i håret?! Aldrig är det så kul som när mamma står och plankar, aj!! ^^

    Stort grattis i förskott, både till er och lillan <3

  5. Förlåt men jag skrattar lite åt att de satte en skalpell på huvudet! Skalpelektrod kanske förkortas skaplell men jag såg framför mig en kniv!

    Grattis, grattis!

    Och ja, det är något magiskt med förlossningar, verkligen.

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *