Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Kalas bilder

Men åh, tiden rusar iväg från mig! Igår var jag, Jennifer, mamma/mormor och min bror Tobbe ner på stan. Jag skulle jobba lite och så skulle jag kolla lite grejer till bröllopet. Jennifers klänning som jag beställde från Babyshop, var alldeles för stor… Men nu har jag köpt en ny, som jag hoppas blir bra. När vi kom hem var det dags för mellis och lite lek. Sen matlagning, tvättning och sen nattning av barn. När barnen sov och Peter tränade så satt jag här vid datorn och gjorde det sista på jobbet.

Men nu, nu ska jag visa lite bilder från helgens kalas hade jag tänkt :)

kalasRobin

En uppspelt kille som väntade på sina kompisar! :)

pinata

kalasJennifer

kalasRobin

Lego tårta

Robins tårta

chokladbollar

1 års tårta

Jennifers tårta

SDC12768.blogg

SDC12778.blogg

Ja, det var den helgen det. Presenterna från oss får barnen den dagen dom fyller år. Vilket är snart, vilket påminner mig om att jag borde slå in presenterna snart 😉

8 reaktioner på ”Kalas bilder

  1. Superfin tårta! Vad duktig du är!

    Har du föresten börjat jobba, med vadå?

    Måste ses nån dag, men det är lite mycket nu, och antar att det är lika för er…

    Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *