Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

10 saker man inte vill höra!

Mama hade listat 10 saker man inte vill höra när man är gravid, jag kan ju säga att flera av dom fick jag höra(eller varianter iallafall). Men nu har jag kommit på en egen liten lista 😉

 1. Men grinar du nu igen?
 2. Jag har legat så obekvämt i natt, jag har knappt fått sova något alls.
 3. Du har det bra du som snart får vara hemma och lata dig.
 4. Är det jobbigt? Skyll dig själv, det var du som ville skaffa barn.
 5. Men GUD vilken stor mage du har, tänk att du snart ska trycka ut bebisen!
 6. Jag är lite sugen på Fanta, kan inte du byta om och åka och handla?
 7. Oj, jag glömde säga att jag ville ha choklad också, kan du inte åka iväg igen?
 8. Åh, så skönt att ligga och sova på mage!
 9. Det är väl ok om jag går ut och festar den här helgen också väl? Du får ju inte festa ändå!
 10. Usch så många bristningar du börjar få!

gravid fotografering

 

 

7 reaktioner på ”10 saker man inte vill höra!

 1. Ja vissa saker vill man verkligen inte höra.. Kram <3. Har hört vissa av de sakerna under graviditeten och man vill absolut inte höra sånt. Liknande i a f.

 2. Den sista fick jag höra ofta, fick hemska bristningar när jag väntade Elias..

  Sv: Det var hennes pappa som kom med förslaget och jag fastnade direkt. Vart han hört det vet jag faktiskt inte. Hade jag fått bestämt hade det blivit en Emma, dock heter min kusin Emma, så därför fick hon det som mellan namn i stället :)

 3. Läste det också och hade hört många av sakerna också hihi
  Tänkte göra ett likadant inlägg om saker jag fått höra nu men som jag helst velat slippa =) hihihi
  bra inlägg! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *