Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Beställning

Förra helgen var min mamma, halvpappa, ena syster och bror ner till Kungsbacka, min bror är nu nyinflyttad här i Falun :)
Hur som helst så passade vissa av dom på att åka till Ullared också så jag var snabb att skicka med en beställning på sandaler och jacka till Jennifer. På kalaset igår hade dom med sig sakerna!

image

Så härlig färg!

image

Skorna var en perfekt storlek, toppen!

2 reaktioner på ”Beställning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *