Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Kalasdag nummer 1

Hujedamej så trött i kropp och knopp man blir av barnkalas alltså! Nu sitter jag äntligen i soffan och det dröjer nog inte länge förrän ögonen stängs 😉 Robin har haft en väldigt bra dag med massa kompisar, tårtan jag gjorde blev dom imponerade av och LEGO bitarna ovanpå försvann nästan allihopa. Imorgon blir det kalas nummer 2 när släkten kommer så vi somnar nog ovaggade imorgon också hihi :)

image

En reaktion på ”Kalasdag nummer 1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *