Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Slutet för bloggen?

Bloggtorkan fortsätter… Det känns inte kul att blogga längre, och det märks nog här inne också. Det är inte så många inne och läser och inte alls många som kommenterar.
Är det kanske nu det är dags att sluta blogga?
Det tåls att tänka på.

image

12 reaktioner på ”Slutet för bloggen?

 1. lusten kommer säkert tillbaka! ibland är en paus nödvändig tycker jag.. jag bryr mig inte om statistik eller kommentarer faktiskt, bloggar för min egen skull och det är mycket roligare känner jag. förut så ville jag bara ha massa läsare och skrev inlägg som jag tycker ui efterhand var helt menlösa.. men nu när jag bloggar för att jag själv ska minnas tillbaka är det mycket roligare =).

  Kram

 2. Kikar in minst en gång per dag, men är desto sämre med att kommentera.
  Skulle iaf sakna om du slutar blogga!

  Kram på dig!

  //MIa

 3. Jag känner igen känslan! Jag har också märkt av en minskning i trafik det senaste och då kan man undra varför man skriver om ingen läser.
  Men en sak är säker – att jag skulle sakna dig i bloggosfären! Jag gillar bloggar man känner igen sig i och det gör jag hos dig.
  Kram
  /Anna

 4. de är få som kommenterar. jag har nästan inga kommentarer och statistiken kollar jag inte på direkt. om ja skulle gå på de så skulle jag nog inte ens blogga. Men gör de för min egen skull och inte för andras. Men visst är de kul om andra skulle intressera sig men de är gräddet på mosen för mig :)

 5. Ta en paus! Kanske bestäm dig för att skippa bloggen en vecka och se hur det känns?

  Skulle sakna dig men hoppas iallafall att få se några bilder på Instagram tills lusten kommer tillbaks, för det tror jag att den gör. Märker själv att jag ibland bara vill lägga ner helt men så tänker jag ”det kan jag skriva” om något och så är det otroligt praktiskt att ha skrivit ner saker när man, som jag, inte kommer ihåg från dag till dag.

  Gillar din blogg massor och skulle som sagt sakna den men har naturligtvis full respekt för om du känner att du ledsnat.

  Stor kram

 6. Jag surfar i princip bara från mobilen nuförtiden och då blir jag usel på att kommentera…
  Tror att många gör så. Tyvärr.
  Ta en paus och fundera på vad Nathalie skrev.
  Att blogga för andras skull eller för sin egen är ganska olika tänk.
  Kram till dig!

 7. Jag får nästan bara kommentarer när jag själv har kommenterat först nånstans, så nu när jag inte har tid till sånt har jag nästan inte heller några besökare längre. Men som andra skriver här, kul skriva så man kan gå tillbaka sen och läsa. Tex mina recept, går ofta tillbaka till dem :)

 8. Jag tror som tidigare kommenterare, att färre kommentare snarare tyder på ökat mobilanvändande för sånt man tidigare gjorde på datorn, i takt med att fler har iphones och androider. Många saker blir liksom lite knepigare på mobil och då kanske man avstår.

 9. Jag tror som tidigare kommenterare, att färre kommentarer snarare tyder på ökat mobilanvändande för sånt man tidigare gjorde på datorn, i takt med att fler har iphones och androider. Många saker blir liksom lite knepigare på mobil och då kanske man avstår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *