Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

1 maj

image

Godmorgon 1 maj!

Helknäppt att vakna upp till den här utsikten!
Hade ni en bra Valborg?
Vi var till kompisar och grillade. Robin lekte med äldsta sonen och Jennifer gick runt och kollade läget, mest inne på den äldsta sonens rum där fanns massa roliga grejer 😉
Sen när det var dags för brasan var Jennifer så trött så vi beslutade oss för att åka hem istället. Men en trevlig kväll var det verkligen! :)

Idag fortsätter förberedelserna inför helgens 2 kalas. Har en hel del att göra!

2 reaktioner på ”1 maj

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *