Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Hönsmamma?

Om ca 2 veckor är det dags för Peters syster att gifta sig, jag ska ju vara tärna och Peter ska vara bestman så vi behövde någon som kunde vara barnvakt till Jennifer. Robin klarar sig ju så bra själv, bara det finns andra vuxna han känner där. Mamma/mormor blev frågad och hon sa att hon kunde vara barnvakt. Problemet är bara att jag är en riktig hönsmamma (enligt en jag pratade med igår), eftersom Jennifer är så mammig så ville jag att hon skulle vara nära oss så jag frågade Peters syster om inte min mamma och halvpappa kunde få komma på bröllopet, iallafall ceremonin. Självklart fick dom det, dom hade faktiskt till och med pratat om det tidigare att bjuda dom. Så, nu känns det bättre i mammahjärtat. Bara det att nu måste vi hitta något för Jennifer att ha på sig på bröllopet. Babyshop hade 25% rabatt igår så jag kikade igenom deras klänningar ifall jag hittade någon där, och det gjorde jag! Mina favoriter kommer här:

babyshop1

babyshop

babyshop

babyshop

babyshop

Kan du gissa vilken jag beställde? :)

4 reaktioner på ”Hönsmamma?

  1. Ingen av de vita tror jag, eftersom det är bröllop.. Men den mintgröna eller röda kanske? Den mintgröna var ju helt ljuvlig !! Vi ska också på bröllop , nästa helg faktiskt, men där är andra barn så c följer med :). Jag åker hem tidigare än J tills Charlie ska läggas. Hade gärna varit med på sena kvällen också, men kan inte lämna bort c heller haha! Tur det läste sig för er, när de är i mammiga perioden vill man ju helst inte lämna bort :(.

  2. Eller kanske den med svarta detaljer? Fast hon kanske ska ha något mer på sig, då spelar ju inte färgen någon roll iofs.. Vet ibte vad Charlie ska ha på sig, får akutkolla nästa vecka haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *