Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Wallie och maskeraddräkt hos HoppiLoo

Har du varit inne och kollat hos den nyöppnade sidan HoppiLoo? Jag har hittat en så fin wallie där, som jag är riktigt sugen på att klicka hem. Jennifers rum har fortfarande en vit vägg, utan något som helst där. Lite färg kan inte skada och den här skulle ju passa perfekt in där!

wallie-trad-med-ugglor

Det finns även maskeraddräkter, och jag tyckte att den här dinosaurien var söt :)

maskeraddrakt-dinosaurie

Vad blev din favorit hos HoppoLoo?

En reaktion på ”Wallie och maskeraddräkt hos HoppiLoo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *