Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Sjuk

Jag skrev ju imorse att Jennifer var varm. Vid lunch åt hon några skedar mat för att sen bli jätteledsen och när jag tog upp henne i famnen nu så är hon jätte hängig och trött. Älskade ♥

image

Hoppas hon blir frisk fort!

6 reaktioner på ”Sjuk

  1. Men fy. Stackars liten! Hoppas att hon mår bättre igen!

    Har dom långa byxorna och jag skulle kunna ha dom jämt. Dom skönaste i hela garderoben!! Så dessa knickers kommer att bli det perfekta komplementet i min sommargarerob 😉

    Ha en fin valborg!
    KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *