Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Sand, vatten och blommor

image

image

image

image

Vilken TUR att vi tog till vara på dagen och solen igår! Det var ju heeelt underbart väder och till och med jag kunde vara ute utan att frysa! Idag är det molnigt men varmt tror jag. Hur som helst så lekte barnen i sandlådan, jag planterade blommor och tomatfrön (bättre sent än aldrig) och dagen avslutades med grillad mat och en bula och blåmärke i pannan på Jennifer och när hon vaknade alldeles för tidigt i morse så kändes hon varm så hon har nog lite feber… Så idag blir vi nog bara inne och chillar :)

Vad gör ni idag?

En reaktion på ”Sand, vatten och blommor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *