Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Annons

Tävling – Vinn Eddie the Elephant!

Du såg väl inlägget där jag skrev om Eddie, elefanten som man kan spela musik på? HÄR är det inlägget :) Men nu är det ju så bra att nu har du också chansen att vinna den söta elefanten och det är så lätt att vara med!

Lamaze tävling

”Jag tävlar om Eddie the Elephant hos Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

För att vara med och tävla ska du:

Berätta vem som skulle få Eddie om du vinner.

För större chans att vinna ska du:

Tipsa om tävlingen på din blogg/Facebook, låna bilden och den kursiva texten under. Skicka med direktlänken till sidan där du tipsat.

 

Tävlingen avslutas 24 april!

Lycka till ♥

32 reaktioner på ”Tävling – Vinn Eddie the Elephant!

 1. Åhh hoppas på att det är min tur att få vinna denna gången.

  Om jag hade den stora turen skulle denna fina rolig elefant få flytta in till en liten krabat som föds vilken dag som. denna lilla krabat är så efterlängtad av oss alla och efter en tuff graviditet så hoppas vi verkligen att allt blir mycket lättare för hela deras lilla familj.
  Delar på Fb för öka våra chanser /johanna mårtensson

  https://www.facebook.com/johanna.karlsson.3781

  Vet inte om länken funkar men hoppas det

  ha en bra fortsatt onsdag
  Mvh Johanna

 2. Åh denna tävlingen hoppas jag verkligen ha turen att vinna.
  Min yngsta dotter Liv är nu 5,5 månader och uppskattar färger, former, ljud & mjuka leksaker väääldigt mycket. Hon har ärvt allt från storasyster så det hade ju vart lite extra kul att kunna ge henne en alldeles EGEN Eddie :) Den hade definitivt blivit en hit.

  Har tipsat på bloggen: http://janiiil.blogspot.se/2014/04/vinn-en-eddie-hos-beatrice.html

  Håller tummarna :)
  Ha en fin kväll.

 3. Vår Irma har en mystisk förkärlek till elefanter och ugglor. Vet inte hur det gick till!
  Säkert är iallafall att Eddie skulle få ett kärleksfullt hem med mycket uppmuntran och omvårdnad 😉
  Är ganska säker på att fyraåringen också skulle älska att leka med honom!

 4. Min älskade systerson skulle få Eddie om jag vann♥
  Önskar ofta att jag hade mer ork att engagera mig i honom och hjälpa min lillasyster. Men som kroniskt sjuk med värk, smärta och hjärtproblem så är det inte alltid så lätt. Blir mycket saker jag vill göra men inte kan.
  Men att ge honom nåt han skulle älska det kan jag !:-)
  Även om jag inte tror på att överösa barn med saker. Så jag väljer noga vad jag ger.
  Men tänk vad mysigt att sitta med honom i knät och snosa barndoft medan han leker och spelar på Eddie.
  Det är livskvalitet, speciellt för mig som inte kan få egna barn.
  Ha en fin vecka!
  Mvh
  Malin

 5. Jag är gärna med och tävlar om Eddie. Min minsting skulle få den då det bara ligger ärvda leksaker i leksakslådan efter sina äldre syskon. Lite nytt och eget hade vår lilla blivit glad över.

 6. För sex månader skedde det största som hänt,
  jag har nu känslor jag aldrig förr har känt.
  Mitt första barnbarn Viggo kom till jorden,
  och jag kan knappt hitta orden.
  Med hans födelse blev mina dagar så underbara,
  ja det är svårt för andra att förklara.
  Men till honom vill jag ge denna fina elefant,
  som kan spela musik så elegant!

  har delat och gillat på fb som irene eliasson

 7. Min andra son som kommer till sommaren skulle få den. Storebror gillar oxå musik så de skulle nog få kul med den ihop.

 8. Vår 6-månaderskille Nils skulle få den, hade passat perfekt till hans (eller var det mammas…)elefantsamling!

 9. Min underbara dotter Lily skulle få honom. Hon är bara elva veckor och kämpar för att öka i vikt. En elefant borde väl ha rätt effekt, eller??

 10. Oj denna fina elefant skulle jag ge min kusins tvillingar. De är bara 3 månader och bor nere i Australien så jag tänker att det skulle vara en liten påminnelse om att vi hemma i Sverige tänker på dem! Så varje gång de kramar och leker med denna kramgoa elefant att de kan känna att vi är där.

 11. Bebisen som är beräknad om en månad skulle få denna söta elefant!

  Nu är det bara att hålla tummarna!

 12. Skulle vara helt perfekt till sonen :-) Han bara älskar leksaker som låter så tror att det skulle bli omedelbar kärlek mellan han och Eddie.

 13. I helgen blev min man och jag faddrar till våra vänners underbara solstråle Moa. Hon ÄLSKAR musik, lila leksaker och gossedjur – så Eddie the Elephant skulle garanterat bli en stor hit hos henne <3

 14. Ooh, min fina systerdotter Kelly skulle få den! =)
  Mitt favoritgosedjur som jag fick när jag var två (och som hänger med fortfarande) =P var just en elefant! Det vore så mysigt att få ge henne en elefant som inte kan bli annat än en succé även till henne! <3
  Jag älskar den, hon kommer att älska den. Hoppas och önskar, =)
  MVH/ Decibel S

 15. Min söta dotter skulle få den i present från sin pappa.
  Bara för att jag älskar henne så mycket och vill ge henne något mjuk
  och gosigt som hon kan krama när pappa är på jobbet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons