Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Schyssa bananer!

Jag har varit väldigt förskonad från elaka kommentarer, alla ni som kikar in här och lämnar kommentarer är alla så himla snälla ♥ Tyvärr har inte alla den turen, jag vet flera som får höra(läsa) massa dumma saker på sina bloggar och det är hemskt! Så när jag hörde talas om Loppis Schyssta Bananer så fick jag bara lov att hänga med! Det hela går ut på att man:

∞Tar avstånd från nedlåtande, diskriminerande och elaka bloggkommentarer.

∞ Främjar ett bloggklimat där alla stöttar, peppar och värnar om varandra.

Så klistra in Schyssta bananer loggan i din blogg också, tycker jag :)

Schyssta bananer

3 reaktioner på ”Schyssa bananer!

  1. Absolut! Jag är också väldigt skonad. Förstår inte att folk har tid att vara elak …. en annan har ju knappt tid att kommentera snällt …
    Ska genast klistra in ”schysta bananer” inne hos mig :)

  2. jag har varit ganska skonad från elaka kommentarer också. har inte fått av främmande människor, men däremot av gamla vänner.. det svider, men nu var det ett tag sen och de har la kommit på att de borde göra något vettigare ;).

    sv, det är hennes andra kindtand, haha. hon får ny tand hela tiden..snart får vi nog sova förhoppningsvis haha ;).

    j ville ha en till tidigt, men det ville inte jag p.g.a jag vill att c ska vara lite äldre och ”självgående” innan ett syskon =).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *