Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på beabofink84@gmail.com. ♥

Bad, sov och bullar

HEJ!

Ja, inatt sov Jennifer ännu bättre i sitt egna rum! Hon vaknade vid midnatt och fick mat (ev ska vi försöka sluta amma i helgen!!), sen sov hon ända till 6.15 och då hade jag och Robin redan vaknat :)

bada

bada igen

(Ja, bilderna hör inte ihop med texten men jag kör på dom ändå 😉 )

Så knepigt väder vi har förresten! Igår och imorse snöade det. Tankar som: Jaha, nu kommer vintern tillbaka. Fanns i huvudet, men nu skiner solen och snön håller på att smälta bort igen. Någon där uppe som bestämmer vädret som har svårt att bestämma sig?

Vet du vad jag har gjort idag? Hehe, klockan är strax efter 11 och jag har redan hunnit baka bullar! Degen stod och jäste medan vi lämnade Robin på föris och nu när Jennifer sover så har jag gjort resten. Och jag lär ju bara säga att det var nog dom absolut godaste bullar jag någonsin smakat, ibland kan det löna sig att prova nytt recept! Så luftiga och helt, helt underbart goda! Jag lär nog faktiskt ta en till, så over and out! ♥

3 thoughts on “Bad, sov och bullar

  1. Vilket hår lillan har!! :)
    Och skönt att hon sovit bättre inatt. Du ska se att bara hon slutat amma så kommer hon snart sova hela nätter :)

    Och texten får nog stå kvar, det är inne på deras rum och det kan ju vara bra att påminna han sen om en sådär 7-8 år att han faktiskt älskar mamma 😉

  2. Stora tjejen, som sover i eget rum och allt :) Och det var inte igår du fick en kommentar från mig men nu jäklar har blogglusten smugit sig fram igen. KRAM

  3. Jag som har misslyckat med allt föräldrapyssel idag ska kanske försöka mig på bakning också. Om inte annat för att misslyckas med det med. 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *